Διεύθυνση :
Λεωφ. Γ.Λαμπράκη 2 – ΤΚ 14578 – Δροσιά
Ωράριο Εξυπηρέτησης:

(Δευ-Παρ) 10:00 – 23:00 *  (Σάββατο) 10:00 – 18:00

ΨΥΧΟΓΕΝΕΣΙΣ

Ψυχολογικο Κεντρο
Ενηλίκων - Παίδων
Για όλη την Οικογένεια
Συμβουλευτική Γονέων - Παίδων
Stress Management
Είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο διαχείρισης του Στρες
Online Ψυχοθεραπεία
Skype, Viber, Whatsapp, FaceTime
Previous slide
Next slide

ΨΥΧΟΓΕΝΕΣΙΣ

Αναστασία Μισκεδάκη

Καλώς Ορίσατε στο "ΨΥΧΟΓΕΝΕΣΙΣ"

Συνεργαζόμαστε με ειδικούς ψυχικής υγείας όπως παιδοψυχίατρους, ψυχιάτρους, νευρολόγους, ειδικούς παιδαγωγούς.

Εξειδικευμένοι Ψυχολόγοι

Η υπεύθυνη του κέντρου "Ψυχογένεσις" Αναστασία Μισκεδάκη, Ψυχολόγος & Κοινωνική Λειτουργός, κάτοχος 'Αδειας Ασκήσεως Επάγγελματος Ψυχολόγου (Αρ.Πρωτ.3721) και οι συνεργάτες της είναι κοντά σας σε κάθε σας πρόβλημα

Πρόγραμμα 8 Συνεδριών Stress Management

Στη σημερινή εποχή η ευρεία αναφορά του όρου στρες, καταδεικνύει τη μεγάλη επίδραση που αυτό ασκεί στην καθημερινότητα του σύγχρονου ανθρώπου. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το στρες συνδέεται με το 50% περίπου των προβλημάτων υγείας αλλά και με την υιοθέτηση ανθυγιεινού τρόπου ζωής.

Online Ψυχοθεραπεία

Το «Ψυχογένεσις» δίνει την δυνατότητα σε όλους να βοηθηθούν από τον δικό τους χώρο, όπου και αν βρίσκονται.

Υπηρεσίες - Θεραπείες - Προγράμματα

'' Δεν είναι πολυτέλεια και ντροπή να απευθυνθούμε σε έναν ειδικό προκειμένου να μας βοηθήσει. Αντιθέτως, αποτελεί ανάγκη σε κάποιες συγκεκριμένες στιγμές της ζωής μας.''

Είπαν για Εμάς αυτοί που μας Γνώρισαν..

Πρόσφατα Άρθρα για την Ψυχολογία

Άρθρα που αφορούν την ψυχολογία ενηλίκων και ανηλίκων. Άρθρα για σχέσεις, για ψυχικές δυσκολίες, για θέματα που μας απασχολούν. Θέματα ψυχοθεραπείας, διαπροσωπικών σχέσεων, προσωπικής ανάπτυξης και αυτοβελτίωσης.

Είμαστε εδώ για να σας Ενδυναμώσουμε, να βρούμε τις Παγίδες σας
και να Απελευθερωθείτε απο αυτές.

Ονομάζομαι Αναστασία Μισκεδάκη, είμαι απόφοιτη Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου (Αρ.Πρ.3721), μέλος του συλλόγου Ελλήνων ψυχολογων(ΣΕΨ), καθώς και Κοινωνική Λειτουργός και σας καλωσορίζω στο διαδικτυακό μου τόπο.

Έχω ειδικευτεί σε Αγχώδεις Διατάραχες Ενήλικων & Παίδων και στη Διαχέριση & Θεραπεία του Στρες.

Στις μέρες μας κάθε άνθρωπος, είτε πρόκειται για ενήλικα, έφηβο ή παιδί έχει τη δυνατότητα εξέλιξης, αλλαγής και βελτίωσης της ζωής του.

Οι καταστάσεις της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουμε πολλές φορές μας παγιδεύουν σε παθογόνες καταστάσεις και εμείς ασυναίσθητα βουλιάζουμε μέσα σε αυτές. Μέσω της ψυχοθεραπείας και των κατάλληλων θεραπευτικών τεχνικών καταφέρνουμε να απεμπλακούμε από τους δυσλειτουργικούς μας ρόλους, να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί και να οδηγηθούμε σε αναδόμηση εαυτού.

Στο κέντρο μου «ΨΥΧΟΓΕΝΕΣΙΣ» χρησιμοποιείται το Γνωσιακό Αναλυτικό Μοντέλο Ψυχοθεραπείας αλλά σε πολλές περιπτώσεις γίνεται συνδυασμός μοντέλων (Συμπεριφορικό, Συστημικό, Gestalt, κα.). Εφαρμόζεται Κλινική Θεραπευτική Ύπνωση- Υπνοθεραπεία, όπου είναι πολύ αποτελεσματική σε περιπτώσεις Αγχωδών Διαταραχών, Κατάθλιψης, Ψυχοσωματικών Συμπτωμάτων, Διακοπή Καπνίσματος κα.

Τέλος, υπάρχει εξειδίκευση στη θεραπεία:
1)Διατροφικών Διαταραχών και Παχυσαρκίας (Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity)
2) Αγχώδεις Διαταραχές σε Παιδία και Εφήβους
3) Ειδική Αγωγή
4) Μαθησιακές δυσκολίες.

Δεν είναι πολυτέλεια και ντροπή να απευθυνθούμε σε έναν ειδικό προκειμένου να μας βοηθήσει. Αντιθέτως, αποτελεί ανάγκη σε κάποιες συγκεκριμένες στιγμές της ζωής μας.

Psychogenesis

αιτημα ραντεβου

Προσφορά Γνωριμίας.

Έκπτωση 25% για την πρώτη Συνεδρία

Συμπληρώστε την Φόρμα, κλείστε το ραντεβού σας On Line και κερδίστε Έκπτωση 25% .